Tüntetés Bogádon az iskolai erőszak ellen – ELMARAD +közlemény!

október 18, 2022 a Akcióink

Varga Tamás a Mi Hazánk Mozgalom regionális igazgatója Facebook oldalán tette közzé a rendezvény elmaradásáról szóló közleményt: „A 2022.10.22-re Bogádra meghirdetett demonstráció elmarad. Mivel Bogád polgármestere és a tankerület vezetője látva a Mi Hazánk mozgalom és a B …… sereg (Betyársereg a szerk.) kiállását teljes mellszélességgel mellénk állt és eltávolította az iskolából a beilleszkedni képtelen gyermeket!

– tehát győzött a hazafias szervezetek összefogásának nyomásgyakorlása!

KORÁBBAN ÍRTUK:

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Pécs melletti Bogádon új osztálytársa lökte fel és még a földön fekve is rugdalta azt a 11 éves kisfiút, akit az eset után a traumatológiára kellett vinni. Az iskola tehetetlen, de a nemzeti oldal nem marad csendben!

Elfogadhatatlan, hogy a tanulni vágyó gyermekek szenvednek hátrányt a kiilleszkedett, kezelhetetlen gyermekek miatt – emelte ki a Mi Hazánk regionális igazgatója. Varga Tamás szerint elfogadhatatlan a kettős diszkrimináció, hogy a felelőtlen kormányzati döntések miatt gyermekek szenvednek hátrányt.

A Mi Hazánk figyelemfelhívó megmozdulást szervez a bogádi polgármesteri hivatal elé október 22-re, ahol Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője is felszólal.

Betyársereg

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Komment